‘T Vrije Schaep (met de 5 pooten), 1 & 2 maart. Bij De Theaterrepubliek. Kootje de Beer heeft café ‘t Schaep met de 5 Pooten verkocht en begint een camping aan de Noordzee: Camping ‘t Vrije Schaep. Zijn trouwe maat Lucas verhuist met hem mee en ook de vaste clientèle laat hem niet in de steek. Riek & Arie, maar ook Lena en Opoe Withof weten de weg naar de camping te vinden en zijn niet te beroerd de handjes uit de mouwen te steken. Maar waar is Door? Zonder haar is niets hetzelfde en zeker Kootje niet. Als Doortje naar de camping komt lijkt niets een vrolijke, aangename zomer in de weg te staan. Niets is echter minder waar. Ook de campinggasten van ’t Vrije Schaep zorgen voor de nodige onrust. Oude liefdes komen kamperen en nieuwe liefdes ontstaan. Iedereen heeft daar zo zijn eigen gevoelens bij, van verbijstering tot herkenning en van jaloezie tot medeleven.


bewerking en regie: Pitt de Grooth naar scripts van Frank Houtappels, choreografie: Desirée van Haaren producent: De Theaterrepubliek

Spel: Marjo Alkema, Theo Baas, Mascha Bakker, Paul Bierman, Jasper Buffing, Desirée van Haaren, Lodi Jongstra, Stan Limburg, Colla Marsman, Jaqueline Martèl, Leon Pothuizen en Diana Vermeulen. Regieassistent: Charlotte Roels.


De theaterversie van 't Vrije Schaep is gebaseerd op de gelijknamige KRO tv-serie geschreven door Frank Houtappels naar de orginele karakters van Eli Asser.
© 2012 - 2019 Wibus Theaterproducties / Pitt de Grooth

Welkom        CV        Voorstellingen        Contact