Op 14 maart 2011 belt Evert de Vries. Of ik diezelfde dag en de rest van de week even kan invallen voor Stan Limburg tijdens de eerste repetitieweek van JA, DIT IS REVUE. Ik had tijd, leek me prima en leuk. Maar na zo’n week, toen Stan zelf weer kon komen spelen en ik niet meer nodig was als ‘Stan-inn’, dan wil je eigenlijk niet weg bij een productie. Gelukkig dacht regisseur Daniël Cohen er ook zo over en had hij wel behoefte aan een regieassistent. Na de zeer succesvolle twee weken in Bellevue heb ik een trailer gemaakt van de voorstelling ter promotie, in de hoop dat we met de revue nog op tournee kunnen in de toekomst...
"Het is niet mijn broer. Maar toch is het de zoon van m’n vader. Ra ra ra wie is het?”

Een avondje revue, dat was meedromen met komische sketches, dans, muziek en veren. Willy Walden en Piet Muyselaar maakten furore als de dames Snip en Snap. Nu slijt Willy zijn dagen in het verzorgingshuis. Hij krijgt bezoek van Piets geest, met wie hij nog iets af te sluiten heeft. Samen nemen zij de toeschouwer mee in hun herinnering. Naar de liedjes en verhalen van toen. Op weg naar De Grote Finale.


Het Amsterdams Kleinkunst Festival maakt jaarlijks een productie rond een historisch cabaret thema. Jonge makers krijgen de kans zich te ontwikkelen én zich te presenteren voor publiek. 
tekst: Femke Krist (Winnaar Musical Makers Beurs 2009); regie: Daniël Cohen; choreografie Will Heins, muzikale leiding en piano Mattijs Verhallen; producent: Amsterdams Kleinkunst Festival

Spel: Daniel Staakman, Stan Limburg, Burt Lamaker, Daphne Groot, Susanne Büchner, Patricia van Haastrecht, Annerie van Loenen en Margreet Osinga.


klik hier voor de trailer. Foto’s van de generale repetitie, © www.musicalsites.nl
© 2012 - 2019 Wibus Theaterproducties / Pitt de Grooth

Welkom        CV        Voorstellingen        Contact