vorige                                                                                 volgende


Op 11 oktober is er een discussie met Stephen Sondheim voor een publiek van 250 man in The Donmar Warehouse, London. Als echte Sondheim liefhebber, moet je daar toch heen. Misschien wel de laatste kans om de goede man in levende lijve in Europa te zien.


Op 1 september begon stipt om 10.00 uur Engelse tijd de kaart verkoop, maximaal 2 kaarten per persoon. Dus ik precies om 11.00 uur Nederlandse tijd bellen met London. Dat duurt natuurlijk even voor je iemand aan de lijn hebt.


Lisette (productieassistent bij Karakter, ook Sondheim fan) die naast me stond, kreeg iemand aan de lijn en boekte twee kaartjes voor haarzelf. Ik stond nog in de wacht. Hoewel er gezegd was dat er geen internet kaartverkoop zou zijn, bleek je ook via internet te kunnen boeken. Het verschil was dat je daar niet 2 maar 1 kaart kon reserveren. Snel proberen of ik die kon krijgen terwijl ik in de wacht stond, zo’n extra kaartje krijg je altijd wel weer doorverkocht. Op dat moment kreeg ik iemand aan de lijn.


“Helaas, uitverkocht...” (En dat binnen 15 minuten!)


Internet weer proberen. Ja, die boeking waar ik mee bezig was voor ik iemand aan de lijn kreeg staat er nog! Gelukkig. Credit card gegevens invullen, postcode, naam, alles. Op het moment van het bevestigen van de boeking: foutmelding! Of ik nog even naar Engeland wilde bellen, dan hielden ze de boeking vast met dit en dit nummer.


“Nee meneer, ik kan uw credit card gegevens niet vinden. Ook niet uw postcode of een boeking op uw naam. Nee, ik heb geen kaartjes meer... Ik kan u niet helpen. Dat nummer wat u op internet kreeg? Nee, meneer, dat is een standaard foutmelding nummer, ook daar kan ik niks mee... Helaas... Sorry meneer... Oh, wacht... er komen net twee kaarten vrij, heeft u interesse?”


Of ik interesse heb??? Ja, natuurlijk... Die kaarten zijn VOOR MIJ!!!


Op 11 oktober zit ik in de zaal voor STEPHEN SONDHEIM ON DISCUSSION, Stephen Sondheim in conversation about his life and work.


Hoe of wat het er precies uit ziet en of het publiek ook vragen mag stellen? Geen idee... Maar Sondheim zit er en ik ben erbij. Dat is genoeg...
                                                                                

Stephen Sondheim

vrijdag 3 september 2010 (21:26)
© 2012 Wibus Theaterproducties / Pitt de Grooth

Welkom        CV        Voorstellingen        Blog & Teksten        Video’s        Foto’s        Links        Contact